Πως να ζωγραφίσω Skateboard με θέμα της επιλογής μου.

Oι λάτρεις του Skateboard πάντα θέλουν να έχουν την αγαπημένο θέμα τυπωμένο στην κάτω πλευρά του.

Αν λοιπόν θες να αλλάξεις το θέμα στο παλιό σου Skateboard ή να ζωγραφίσεις μόνος σου ένα ολοκαίνουργιο, η διαδικασία είναι σχετικά απλή. Σε περίπτωση που θες να συνθέσεις μόνο σου ένα καινούριο, μπορείς να αγοράσεις την ξύλινη επιφάνια σκέτη, χωρίς καμία ζωγραφιά. Μετά ακολουθείς τα βήματα σύμφωνα με το video. Αν θες απλά να αλλάξεις το θέμα στο παλιό σου, ακολουθείς την ίδια διαδικασία. (Καλύπτεις όμως τα ροδάκια και τα trucks με χαρτομανία ή τα ξεβιδώνεις ώστε να μην λερωθούν με τη μπογιά.) Από την πάνω πλευρά κολλάς αντιολισθητική επιφάνεια που μπορείς να βρεις σε καταστήματα ειδών για skateboard σε διάφορα σχέδια.

Το σχέδιο μπορείς να το ξεπατικώσεις με καρμπόν αφού αφήσεις να στεγνώσει για μερικές μέρες το χρώμα του φόντου ώστε να μην κολλήσει πάνω το μελάνι του καρμπόν. Εμείς χρησιμοποιήσαμε spray για το λευκό φόντο και όλα τα υπόλοιπα ζωγραφιστήκαν με ακρυλικά χρώματα. Για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα καλό είναι να περαστεί όλη η ζωγραφισμένη επιφάνεια με ένα βερνίκι νερού μόλις τα χρώματα στεγνώσουν καλά.

Kαλή επιτυχία!

Η θεματολογία της ζωγραφιάς του δικού μας Skateboard βασίζεται στο anime "SK8"
Kάνε Share...
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Σχετικά άρθρα...

Κλεφτές ματιές σε χρώματα και στιγμές μέσα σε φωτογραφίες.

Πολύ συχνά κοιτώ φωτογραφίες αποθηκευμένες στον υπολογιστή από διακοπές και εκδρομές.Σχεδόν όλες επικεντρωμένες σε αγαπημένα πρόσωπα. Διάσπαρτα βρίσκω και εικόνες από τοπία που ξεχειλίζουν από

δες περισσότερα...
Είμαι η Ειρήνη
Είμαι η Ειρήνη

και θα χαρώ να μοιραστούμε θέματα που μου αρέσουν.